Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási feltételek

Házhozszállítás Foxpost futárszolgálattal: 2 200 Ft

Termékeinket Foxpost házhozszállítással 2-5 napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged vagy megbízottadat a futár, ha a fent jelzett időszakban meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, hogy rendelkezésre álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb.)

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a Foxpost Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Szállítás Foxpost csomagautomatába: 1 150 Ft

Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő Foxpost csomagautomatába kérni a csomagod, így nem kell a futárt várnod, a Foxpost SMS és e-mail értesítője után bármikor átvehet a csomagodat a rendelésed során kiválasztott csomagpontból. 

A csomagautomaták többségét 0-24 órában használhatod. 

Átvételkor bankkártyával tudsz fizetni az utánvétes csomagért.

Fizetési feltételek

Utánvétes fizetés futárnál vagy csomagautomatában

Foxpost házhozszállítás esetén rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak készpénzben vagy bankkártyával is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Amennyiben Foxpost csomagautomatába kérted a rendelésed, ott csak bankkártyás fizetéssel tudod az utánvét díját rendezni.

Az utánvétkezelés díja 550 Ft.

Online bankkártyás fizetés (Stripe)

A Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.
További információ: stripe.com

Banki előreutalás

Rendelésed ellenértékét banki előre utalással is rendezheted. Az utaláshoz szükséges adatokat a vásárlást visszaigazoló e-mail tartalmazza, valamint a rendelésed feldolgozásának megkezdésekor díjbekérőt is küldünk. 

A megrendelt árut az összeg beérkezése után összekészítjük és átadjuk a futárszolgálatnak kiszállításra. A megrendelt termékeket a díjbekérő kiküldésétől számítva egy hétig őrizzük, amennyiben ez idő alatt nem érkezik meg az utalás, e-mail/SMS értesítést küldünk. Utalás hiányában a 8. munkanapon töröljük a rendelést.